Sämre jobb kan man ha

Att arbeta som redaktör kan ha sina sidor. En dålig dag levereras några hundra böcker lösa på en pall tre trappor ner. En bra dag får man vara med på en matfotografering. I måndags var det en bra dag. Recepten till kommande boken Skånska matupplevelser skulle lagas upp och fotograferas på Östarps gästis. Det är ju förstås ett hårt jobb det med – att äta upp all god mat … I en klass för sig var den äggkaka med stekt fläsk som snälla Lennart och Gunilla Vollmer bjöd på vid lunchpausen. Man kan inte annat än undra var enkla, goda rätter som denna tagit vägen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s