Tävla om höstens kokbok!

Vilken ingrediens är det som ska få det att bränna i näsan när man äter den skånska klassikern ”Brännesnuda”?

1. Svartpepper
2. Pepparrot
3. Senap

Svara här och bli en av fem vinnare till boken Skånska matupplevelser

Det här inlägget postades i Kokbok, Tävling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tävla om höstens kokbok!

  1. Lars-eric skriver:

    Svaret är senap (alt. nr 3).
    Aldrig fått chansen att prova brännesnuda, men vem vet, om jag vinner kanske ett recept gömmer sig i den fina boken och jag får chansen …

  2. Elisabet Andersson skriver:

    3) Senap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s