Tävla om höstens kokbok!

Vilken ingrediens är det som ska få det att bränna i näsan när man äter den skånska klassikern ”Brännesnuda”?

1. Svartpepper
2. Pepparrot
3. Senap

Svara här och bli en av fem vinnare till boken Skånska matupplevelser

Advertisements
Det här inlägget postades i Kokbok, Tävling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tävla om höstens kokbok!

  1. Lars-eric skriver:

    Svaret är senap (alt. nr 3).
    Aldrig fått chansen att prova brännesnuda, men vem vet, om jag vinner kanske ett recept gömmer sig i den fina boken och jag får chansen …

  2. Elisabet Andersson skriver:

    3) Senap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s