Luftgevärsskytte på Bok & Bibliotek

Peter Johansson och luftgevärsskytteHade det inte varit uppfriskande att få skjuta luftgevär på bokmässan i höst? Redan efter en timme i mässans brus känner många sig ganska matta. Att då stanna till i Bokförlaget Arenas monter, ladda om, skjuta av sig lite frustration, och sedan traska vidare med nya krafter hade väl varit upplyftande. Eller vad tycker ni?

Jag tycker det skulle vara skitkul. Kanske få skjuta några böcker? Vi för en dialog med konstnären Peter Johansson, som för lite mer en vecka sedan höll hov på Rönnells Antikvariat i Stockholm. På tillställningen – lanseringen av boken Johansson vs Zorn – kunde man nämligen få skjuta prick på en serie grafiska blad med dalahästmotiv. Det blev mycket uppskattat och uppmärksammat i pressen.

Vi hoppas alltså kunna erbjuda något extraordinärt på bokmässan i höst i samarbete med Peter Johansson. (Och att Bok & Bibliotek utfärdar tillstånd för denna udda aktivitet…)

/Hanna

Annonser
Det här inlägget postades i Besök hos förlaget, Konst, Media och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s